ABOUT US


IMBA és el referent internacional de la BTT recreativa, donant suport i desenvolupant la seva pràctica amb respecte a la natura.

Les muntanyes són patrimoni i responsabilitat de tots els usuaris, per aquest motiu hem creat AMBA Andorra, volem donar veu als ciclistes de muntanya andorrans assegurant i ampliant l'accés sostenible als senders per als ciclistes integrant la bicicleta de muntanya amb l'àrea i les comunitats locals.

Volem promoure el desenvolupament de camins i infraestructures sostenibles per fer accessible a tothom la pràctica del mtb.

Una construcció i un manteniment de recorreguts de BTT amb un segell de qualitat, assegurant que les empreses constructores adherides segueixen la normativa governamental i respecten el Medi Ambient.

  • Una senyalització estandarditzada que ens apropa a la resta d'Europa.
  • Defensar que l'equilibri entre l'expansió de l'esport i l'entorn s'ha de raonar i gestionar per gaudir de la millor experiència de BTT a llarg termini.
  • Des d'AMBA Andorra, promovem campanyes de conscienciació i mitjançant l'esdeveniment Take Care of Your Trails promovem quedades de manteniment de recorreguts amb voluntaris.
  • AMBA, treballem amb  tots els Comuns, Ministeri de Medi Ambient, propietaris i altres grups d'usuaris per a la sostenibilitat i la preservació dels senders existents i les opcions futures de nous recorreguts.
  • Seguint l'esperit promogut per IMBA EUROPE, a AMBA validem  la construcció i la senyalització dels trails, amb el segell IMBA de manera gratuïta. 


Gestionem grups de voluntaris, per quedades específiques, per a realitzar la neteja de boscos, manteniment de trails, sempre que es fa intervenció a la muntanya els treballs han d'estar dirigits per professionals del sector. La creació de nous circuits ha de complir SEMPRE la normativa del Departament de Govern de Medi Ambient i estar acompanyat d'un informe efectuat per un tècnic mediambiental si es considera necessari.