Ajuda a mantenir els nostres trails, coneix altres amants del ciclisme de muntanya, gaudeix d'esdeveniments fantàstics, diverteix-te! 

OPCIONS DE MEMBERSHIPS

Les abonaments seràn anuals de gener a desembre però durant l'any 2023 es podran prorratejar.

Joves: 10€

(menors de 18 anys)

Adult: 30€

Família: 70€

Membres corporatius:

500€ (inclou 10 membres per al personal)

L'assegurança de responsabilitat civil de AMBA està inclosa, però els socis NO estan assegurats per danys personals i responsabilitat civil.

Membership

La subscripció a AMBA està disponible per a tothom, joves i grans. Si feu servir els trails d'Andorra amb regularitat, la subscripció és per a vosaltres! 

Tots els fons es tornen al manteniment i defensa dels senders, assegurant-vos que els trails que estimeu es mantinguin en bon estat. També podem aprofitar aquests fons per obtenir subvencions per a projectes de de construcció més grans i per la compra d'eines.

QUÈ ACONSEGUEIXO?

Trails locals increïbles: nous emocionants i clàssics ben cuidats.

Esdeveniments increïbles, com ara carreres socials, esdeveniments de construcció i neteja i festes èpiques organitzades pels nostres increïbles socis i patrocinadors de la comunitat. Aquests inclouen menjar, begudes, premis i bons moments amb els amics.

Descomptes exclusius per a socis a les botigues locals de bicicletes i altres negocis aptes per a les bicicletes

Totes les subscripcions s'han de comprar per transferència bancària omplint el formulari de contacte. No es poden fer pagaments en efectiu.